Muziek

De Springplank is een school waar muziek in zit.  Wij willen als school meegeven dat met een open blik de muziek in gaan, een verrijking geeft in de ontwikkeling van het kind. Jezelf durven uiten, zelfvertrouwen opbouwen en er vooral ook veel plezier uithalen zijn de doelen die we willen bereiken. Daarnaast is een breed aanbod voor ons van belang, zodat we de leerlingen een brede culturele basis meegeven. Dat is mogelijk doordat er een instrumentheek aanwezig is op school. Ieder kind komt in aanraking met blaas, snaar -en slaginstrumenten in de brede zin van het woord. Als een kind een voorkeur heeft voor muziek en zijn talent verder wil uitdiepen, kan dit na schooltijd door de instrumentheek te bezoeken. Naast het durven uiten tijdens de muzieklessen, vinden we het belangrijk dat ze op het podium durven staan. Hier komt namelijk alles samen. Je laat zien wat je bereikt hebt, leert om te gaan met publiek en er vol zelfvertrouwen te staan.

Alle albums » Muziekvoorstelling groep 1-2 en 2-3