Sinterklaas en zijn pieten op de Springplank

Wat is en blijft het toch een bijzondere dag, 5 december. De kinderen jong en oud zitten vol spanning te wachten en hebben een geweldige dag met elkaar. Deze keer was er volop sensatie buiten, want er zat een Piet in de boom. Ach, ach hij was gesprongen met een parachute en dat was misgegaan. Hij zat zo hoog in de boom, dat hij er niet zomaar uit kon klimmen. Gelukkig kwam Sinterklaas in een brandweerwagen aan en konden deze sterke mannen de Piet te hulp schieten. De kettingzaag vonden we niet zo'n goed idee en springen dat durfde de Piet niet. Gelukkig hadden ze een grote trap en met wiebelige benen, durfde de Piet dan toch nog beneden te komen. De kinderen keken hun ogen uit en iedereen was weer opgelucht toen hij beneden was.

• IMG-20171206-WA0026.jpg